Likovna radionica osnove crtanja

Ove jeseni u sklopu programa Galerije Juraj Klović  održat će se likovna radionica na kojoj će se učiti osnove crtanja. S obzirom na ograničeni broj sudionika (maksimalno 15 osoba) potrebna je  NAJAVA na hdlur@ri.t-com.hr , do petka, 13. 10. 2023. zaključno u 14 sati. Radionica je besplatna.

Radionica će se odvijati četiri subote od 14. 10. do 4.11. 2023. u popodnevnim satima, od 17 do 19,25 sati, u Galeriji Juraj Klović, Verdijeva 19b, Rijeka.

Program će voditi red. prof. art. Ksenija Mogin, akad. slik. spec.  koja ima bogato teorijsko i praktično pedagoško  iskustvo kako u redovitoj nastavi tako i u radu kroz osmišljavanje i vođenje programa cjeloživotnog učenja na APURI Sveučilišta u Rijeci.

Radionica je namijenjena srednjoškolcima i odraslim polaznicima s ciljem  likovne edukacije za osobni razvoj. Kroz rad je naglasak na stjecanju osnovnih znanja i vještina u crtačkom likovnom izričaju, svladavanje osnova crtanja po promatranju, i osposobljavanje u  korištenju različitih crtaćih tehnika.

Za radionicu je potrebno donijeti crtače daske ( podloge) 50 x 70 cm i hamer papir.

Ukoliko polaznici imaju svoje crteže bilo bi poželjno da ih donesu kako bi se uputili u daljnji rad.

 

 

 

 

 

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite.