Sudjelujte na Art Molo Longu 23. rujna, od 11:00 do 18:00 sati!

Art Molo Longo nastavlja tradicionalnu manifestaciju koja spaja kretanje i umjetnost na jednoj od najatraktivnijih morskih, riječkih šetnica, riječkom lukobranu. Art Molo Longo održat će se 23. rujna, od 11:00 do 18:00 sati.

Osim poticanja na sve zdraviji, kvalitetniji i aktivniji način života, manifestacija je konceptualno zamišljena kao predstavljanje kreativnih industrija i obrta “u hodu”.   Ako se odlučite biti jedni od izlagača ispunite prijavnicu .Sudjelovanje izlagača na manifestaciji je besplatno!

Art Molo Longo manifestacija je u sklopu projekta Rijeka u kretanju koji provodi Grad Rijeka, Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu zaštitu i unapređenje kvalitete života, u organizaciji marketinške i PR agencije Libra.
Također, Art Molo Longo neslužbeno se smatra i najdužom izložbom na najdužoj riječkoj morskoj šetnici koja u jednom pravcu broji 1800 metara, a cijeli koncept projekta usmjeren je na zdrav način života te kretanje ovom riječkom morskom šetnicom koja predstavlja važan, vitalan proces kvalitetnijeg življenja u današnjem suvremenom ozračju i načinu života koji često puta nije dovoljno aktivan.
Osim poticanja na sve zdraviji, kvalitetniji i aktivniji način života, manifestacija je konceptualno zamišljena kao predstavljanje kreativnih industrija i obrta “u hodu”, a da šetnja bude još zanimljivija, umjetnici i kreativci će izlagati svoje radove tako da samostalno urede i opreme svoj izložbeno-prodajni prostor na poziciji koja je unaprijed određena upravo za njih.
Posjetitelji će, osim u umjetničkim i kreativnim radovima, uživati u glazbi, plesu, brojim atraktivnim radionicama i još mnogo toga… a sve u svrhu poticaja razvoja kreativne industrije našeg kraja, što možemo postići zajedničkom energijom i entuzijazmom prema umjetnosti, ali i poticanjem kretanja kao zdravog načina života.
Manifestacija uz izložbeni, ima i prodajni karakter, tako da će svi istinski ljubitelji kreativne industrije i umjetnosti moći odabrati nešto za sebe.
Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno, a uz krovnu promociju eventa Art Molo Longo, ovo je odlična prilika i za promociju svih sudionika.