Besplatne likovne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta – voditeljica Izabela Peculić Stančić

Radionice Izabele Peculić StančićBesplatne likovne radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Program likovnih radionica Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka nastavlja se i u srpnju. Voditeljica programa za djecu osnovnoškolskog uzrasta biti će izabela Peculić Stančić, prof. likovne kulture, a radionica će trajati od četvrtka  6. 07. do subote 8. 07.2022. od 10,30 do 12,00.
Radionica će se baviti izradom predmeta primijenjene umjetnosti.
Programi su besplatni.
S obzirom na ograničeni broj sudionika (maksimalno 12 osoba) potrebna je obavezna najava na hdlur@ri.t-com.hr

U radu polaznici će se na zabavan i poučan način upoznati sa osnovnim pojmovima vezanim uz likovnost i primijenjenu umjetnost. Cilj nam je potaknuti maštovitosti, kreativnosti te stvaranje različitih kreacija. Svaki pojedini polaznik potiče se na izražavanje sebe kroz umjetnost. Polaznici likovno – kreativnih radionica kroz nadahnuto stvaranje usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja. Radi se u zanimljivom okruženju prostora naše galerije, gdje se uvijek može pogledati i na poseban način doživjeti trenutna izložba.

Djeca razvijaju kreativnost i maštu u vizualnoj komunikaciji stječu nova prijateljstva i iskustva kvalitetno provodeći svoje slobodno vrijeme.

IZABELA PECULIĆ STANČIĆ , samostalna umjetnica
Rođena  1967. u Rijeci. Diplomirala je na Pedagoškom fakultetu u Rijeci  1992., na Odjelu likovne kulture s izbornim kolegijem grafike. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka od 2001. i HZSU-a od 2011., sa statusom samostalne umjetnice. Voditeljica je likovne radionice W-atelijer pri Udruzi Art&Fun. Sudjelovala na mnogim skupnim i samostalnim umjetničkim projektima. Radovi joj se nalaze u zbirci Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci, te mnogim privatnim zbirkama. Aktivno sudjeluje u afirmaciji likovne kulture kao slobodne aktivnosti  u suradnji sa galerijama i muzejima u svrhu posjeta i izvođenja umjetničko likovnih radionica.

Pozivamo Vas da nam se priključite.