Prijave za izvođenje programa edukativnih radionica i članarina za 2024.

HDLU Rijeka će i ove godine provoditi program edukativnih radionica u Galeriji Juraj Klović tijekom ljetnih mjeseci. Ukoliko ste zainteresirani za održavanje programa molimo vas da prijavite program. Prijava se odnosi na tri uzastopna dana radionice ( ili po dogovoru), a za rad sa djecom osnovnoškolskog uzrasta. Moguće su i kraće radionice namijenjene srednjoškolcima i odraslima.
Prijave će razmotriti Umjetnički savjet nakon čega ćemo se dogovarati oko uvjeta i termina. Za prijavu potrebno je priložiti kratak opis planiranih radionica.

Članarina za 2024. iznosi 40,00 eura.
Uplatu možete izvršiti u tajništvu HDLUR-a ili na naš žiro račun:
HDLU RIJEKA, KORZO 28/II
IBAN: HR76 24020061100134636 kod ERSTE BANK
Poziv na broj – OIB platitelja

Budući da je taj novac nužan za rad Udruge odlučeno je da se sve potvrde o članstvu kao i sva prava ne mogu koristiti dok se ne podmire članarine i sva dugovanja prema Udruzi. (molimo da nam uplatnicu o izvršenoj uplati dostavite u tajništvo), te da uplatu za tekuću godinu izvršite do 30. 06. 2024.

Apeliramo na članove koji nisu platili članarinu za prethodne godine da je uplate. Članarina za prethodne godine iznosi 33,18 eura (odnosno 250,00 kn), a za 2023. godinu 40 eura. Ukoliko se želite ispisati iz članstva molimo Vas da nas pismeno obavijestite.

Kao i proteklih godina prijave za programe izložbi u organizaciji HDLU Rijeke biti će otvoreni do kraja lipnja 2024., a o detaljima ćemo Vas dodatno izvijestiti.