Natječaj za izlaganje u Galeriji Flora u 2023. godini

Galerija Flora i Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik pozivaju autore da prijave svoje prijedloge na Natječaj za izlaganje u Galeriji Flora u 2023. godini.

Natječaj je otvoren za samostalne izložbe, manje grupne izložbe, kustoske koncepcije, prostorne intervencije, akcije, performanse, programe koji uključuju lokalnu zajednicu, a rok prijave je 15.8. 2022.

Prijava treba sadržavati:
– Kontakt podatke i životopis autora
– Vizualne i tekstualne materijale  rada koji se predlaže
– Tehnički opis projekta/prijedloga
– Prijedlog termina realizacije

Prijave se  šalju na email programsko.hdludu@gmail.com s naznakom “Natječaj za izlaganje u Galeriji Flora 2023.”). Prijave je potrebno dostaviti u digitalnom obliku ( objedinjene u jedan komprimiran dokumenat)  do 15.08. 2022.

Prijave će razmatrati Programsko vijeće HDLUDU ( Ivana Pegan Baće, Tina Gverović, Sven Klobučar, Luko Piplica i Tonko Smokvina)

Popis odabranih projekata/ autora bit će objavljen na Facebook stranici Galerije Flora , do 31. kolovoza 2022.

Galerija Flora ne obavezuje se slati posebne obavijesti o statusu prijava na druge načine.

Prihvaćeni projekti biti će prijavljeni na natječaje za financiranje iz proračuna javnih potreba u kulturi Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture i medija RH za 2023. godinu. Materijali poslani na natječaj koristit će se prilikom prijava. U slučaju neodobravanja potrebnih sredstava za realizaciju programa,  Galerija Flora ne obavezuje se realizirati program.  Natječaj je dijelom pozivni.

Za sve dodatne upite obratiti se na: galerijaflora.dbk@gmail.com

Osoba za kontakt:
Ivana Pegan Baće, voditeljica galerije
091 523 4737