Edukativne likovne radionice od četvrtka 7. do subote 9. 10. 2021.

Voditeljica programa od četvrtka 7.  do subote 9. 10. 2021. (četvrtak i petak od 18 do 19,30, a subotom od 10,30 do 12,00) bit će profesionalna likovna umjetnica Jelena Cetinja Vukelić, mag. art.

Na likovnim radionicama radi se u opuštenom okruženju i svako se dijete potiče na izražavanje sebe kroz umjetnost,  na taj način usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja. Djeca razvijaju kreativnost i maštu, stječu nova prijateljstva, radionice su odlična platforma za formiranje mašte, kreativnosti te vizualne inteligencije kod djece.

Na radionicama ćemo se igrati bojama, oblicima, materijalima. Veselimo se susretima, radu i druženju.

Programi su besplatni, a namijenjeni su djeci osnovnoškolskog uzrasta, broj djece je ograničen.

Sve informacije i rezervacije na telefon 051-332-494 i e-mail hdlur@ri.t-com.hr

 Pozivamo Vas da nam se priključite.

U rujnu-listopadu 2021. provodimo edukativne likovne radionice u galeriji Juraj Klović Verdijeva 19 b, Rijeka, u organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka. Održat će ih se nekoliko, a svaka će trajati od četvrtka do subote. Radimo u malim grupama sukladno preporukama Civilnog stožera i u skladu s epidemiološkim mjerama zaštite.

Edukativni likovni programi HDLU Rijeka pokrenuti su s idejom osmišljavanja kvalitetnog provođenja vremena učenika. Cilj projekta je promicanje vizualne kulture i likovnog izražavanja, razvoj svijesti i osjetljivosti, kritičkog razmišljanja.