Obavijesti

Arhiva

Prijava prijedloga programa za 2019


Izvješćujemo  sve zainteresirane članove da primamo PRIJAVE PRIJEDLOGA PROGRAMA za 2019. te da svi mogu prijaviti svoje programe u tajništvu HDLUR-a do 15. 06. 2018.

Prijave se primaju za samostalne izložbe, ciklus izložbi Dijalog na kvadrat, kao i prijedlozi za osmišljene skupne projekte. Kako novi prostor pruža dodatne mogućnosti molimo Vas da osmislite programe u sklopu izložbi koje bi dodatno animirao posjetitelje i predstavilo Vas kao umjetnika ( radionice, tribine, predavanja…).

Prijedlozi programa trebaju biti detaljno obrazloženi s priloženom biografijom, bibliografijom, foto dokumentacijom. ( prijavnica u privitku ).

Umjetnički savjet HDLUR-a pregledati će pristigle prijedloge, a odobrene predložiti će na raspisane natječaje javnih potreba u kulturi za 2019.

Ukoliko ne primate naše mailove molimo Vas da nam pošaljete važeći e-mail.

 

Molimo sve članove da nam dostave adrese svog atelijera. Želja nam je da popišemo sve ateljea koje koriste članovi HDLU Rijeka s ciljem da ih ukoliko budemo u mogućnosti promoviramo putem naših web stranica.

 

Članarina za 2018. iznosi 250,00 kn. Uplatu možete izvršiti u tajništvu HDLUR-a ili na naš žiro račun kod ERSTE banke, Rijeka broj:  HR7624020061100134636 (molimo da nam uplatnicu o izvršenoj uplati dostavite u tajništvo), a do 30. 06. 2018. za tekuću godinu. Budući da je taj novac nužan za rad Udruge odlučeno je da se sve potvrde o članstvu kao i sva prava ne mogu koristiti dok se ne podmire članarine i sva dugovanja prema Udruzi.

Apeliramo na članove koji nisu platili članarinu za prethodne godine da je uplate. Ukoliko se želite ispisati iz članstva molimo Vas da nas pismeno obavijestite.

 

 

Sukladno Statutu ukoliko niste podmirili članarinu u posljednje dvije godine, Vaš se status mijenja iz redovitog u člana u mirovanju.

Član u mirovanju može aktivirati svoje članstvo plaćanjem zaostalih članarina i time ponovo postati redovnim članom. Status članstva u mirovanju ne oslobađa člana plaćanja članarina već samo pruža mogućnost odgode plaćanja.

Za vrijeme članstva u mirovanju dostupne su mu redovite informacije o programskim, izložbenim i kulturološkim aktivnostima HDLUR-a, bez prava sudjelovanja na njima kao i bez ostalih prava koje ima redoviti član.

 

Okruznica.doc